Om mig

Mitt namn är Nati Kricak och jag vill välkomna er varmt till min sida. Här kommer ni kunna följa mina äventyr, stora som små, runt om i världen. Det bästa jag vet är att vara aktiv ute i naturen och att få vara ett med naturen. Ute i naturen känner jag mig fri och jag kan vara mig själv.

Känslan av att ha vinden susandes genom håret när man är ute och joggar, vattnet som kluckar när man paddlar kajak ute till havs, leran från cykeldäcken som stänker ner dig medans fåglarna kvittrar i skogen eller lyssna till klickandet av karbiner medans man koncentrerat försöker sig upp på en vägg- det är detta som får mig att växa några centimeter varje dag!

2:e oktober 1984  kom jag till världen och bor i härliga Göteborg. Jag har så länge mina föräldrar kan minnas alltid haft en passion till att hitta på saker, hitta nya äventyr och utmana mig själv. Det började med vandring, enkel och fridfull vandring som sedan utvecklades till klättring och bergsbestigning. När jag inte bestiger berg (som jag mer än gärna gör hela tiden om det hade gått) så gör jag annat kul som bland annat klättring, cykling, jag paddlar kajak och SUP, springer, yoga och självklart försöker jag trycka in så många vandringar jag bara kan i mitt schema! Jag älskar utmaningar, jag älskar att utmana mig både fysiskt och psykiskt. Det är sådana ting som får mig att känna att jag lever, att jag växer som person och jag att jag har mer kärlek till livet än vad som kan uttryckas i ord!

Följ med mig på min oändliga resa där sitta still inte är ett alternativ!

7 kommentarer Lägg till din

  1. Karin skriver:

    Åh vad kul att få läsa! Kommer följa dina äventyr och heja på dig,
    min söta!!

  2. lisskulla skriver:

    Va bra att jag också har hittat hit så jag får följa med på dina äventyr! Just nu är det säsongsjobb i Rättvik för hela slanten. Megakram och lycka till med allt!

  3. Johanna skriver:

    Toppen bra jobbat med sidan Nati!

  4. Marina Haraldsson skriver:

    Underbar sida Nati. Skoj att få följa dina härliga äventyr. Ta vara på dig och njut av livet! STOR KRAM Marina

  5. Emma skriver:

    🙂

  6. JEA skriver:

    Helt underbar sida. Jag älskar vad du gör och varför du gör det. All-In 🙂

  7. Mark skriver:

    Hej Nati! Ny bloggstil ser supe-najs ut 🙂 Hoppas att kommer att läsa mer här i framtiden 🙂

Lämna en kommentar